Računovodstvo drugače…

Dobrodošli v hišo koristnih nasvetov. Nismo le običajen računovodski servis, pač pa svetovalna hiša, v kateri smo za vas pripravili paket “DAP podjetniški servis”, ki poleg najsodobnejših računovodskih storitev, popolnoma brezplačno vsebuje tudi številne dodatne vsebine, še kako dobrodošle za vaše poslovanje…

Računovodstvo drugače. Pojdite z nami!

Nudimo priložnost, da pridobite dodatne popuste ali kar povsem brezplačno koristite naše storitve… Kako do tega? Povsem preprosto. Našim pogodbenim partnerjem nudimo možnosti obojestranskega sodelovanja, s pomočjo katerih najdemo zanimivo kombinacijo za prav vsakogar. Od naše stalne akcije »partner partnerju«, preko koriščenja davčnih olajšav, do pridobivanja nepovratnih sredstev, garancij ipd. na domačih in EU javnih razpisih… Zahtevajte več informacij: info@dap-ing.eu !

AP-cloud-klik copyZakaj DAP podjetniški servis?

Si želite popolnoma poenostavljeno in učinkovito sodelovanje z računovodjo? Ste radi sproti obveščeni o vaši poslovni »kondiciji« in finančnem stanju? Si želite informacij, s pomočjo katerih boste vedno obveščeni o aktualnih spremembah, finančnih, marketinških, možnostih za vaše podjetje? Vas zanimajo informacije o aktualnih davčnih olajšavah, nepovratnih sredstvih, subvencioniranih kreditih…? Vse to in morda še kaj več boste dobili pri nas. Naši partnerji nas poznajo po zares celoviti računovodski storitvi (knjigovodstvo, analize, načrtovanje, nadzor), oplemeniteni s pravočasnim in učinkovitim svetovanjem. Le s sprotnim, mesečnim urejanjem bilanc ter urejenim digitalnim arhivom dokumentov poskrbimo, da imate možnost sprotnega preverjanja stanja in hitrega dostopa do vseh dokumentov, še posebej z uporabo programskega vmesnika, ki vam to omogoča. Že tako celovite storitve vključujejo še spremljanje odprtih terjatev kupcev ter opozarjanje na plačilno nedisciplino. Izvajamo sprotno preverjanje stanja, po želji pa izvajamo tudi računovodski nadzor (interna revizija). S tem vam prihranimo ure in ure neprijetnih opravil in vse to že od 40,00€ mesečno v paketu DAP podjetniški servis. Po vašem pooblastilu poskrbimo še za izvršitev terjatev in izterjave. Posebno skrb posvečamo tudi računovodskim storitvam za podjetnike – začetnike. Te poleg ostalega zajemajo še dodatno skrb in brezplačno svetovanje, kakor tudi poseben poudarek na obvladovanju stroškov.

POSEBNE UGODNOSTI ZA NOVE PARTNERJE DO 31.12.2018! POKLIČITE!

Ne oklevajte, zahtevajte našo res ugodno ponudbo. Za vas bo poskrbela Djurdja Poljanec, vodja računovodstva in vrhunska svetovalka z bogatimi strokovnimi izkušnjami. Z veseljem bo odgovorila na katerokoli vaše vprašanje in vam nudila uporabne nasvete. Pokličite jo na 031-359-777 ali ji pišite: djurdja@dap-ing.eu .