Poceni denar

»Naša velika slabost je odstopanje. Najboljši način za doseganje uspeha je poskusiti znova« (Thomas Edison)

3-banner-kamdata

Sodelovanje na domačih ter mednarodnih oz. evropskih javnih razpisih je nemalokrat pretrd oreh za podjetja, ki tovrstnih izkušenj še nimajo, ali pa ne razpolagajo s primernimi kadri. Ugodni krediti s subvencionirano obrestno mero, državna jamstva za bančne kredite ali pridobivanje nepovratnih sredstev, največkrat direktno iz Bruslja, pa so skorajda vsakomur zanimiva opcija.

Čeravno je nož krize, v kateri smo se znašli, temeljito zarezal tudi v evropsko blagajno, kaj šele v žaklje naših ministrstev, so možnosti za uspešno pridobivanje sredstev še vedno zelo aktualne. Nove EU smernice in perspektive za obdobje 2014 do 2020 ponovno dajejo prostor inovativnim, ekološkim ter socialnim projektom, predvsem tistim, v katerih sodelujejo srednja, mala in mikro podjetja. Vrsta razpoložljivih skladov nudi široko pahljačo možnosti, kjer bo vsakdo našel nekaj zase (več na: http://kam-data.eu ).

Ne odstopite torej prehitro! Tudi za vas se najde ustrezen razpis! Ne ustrašite se »papirnate vojne« in se k nam obrnite za strokovno pomoč. Pomagali vam bomo konkretizirati projekt, izbrati primeren razpis, potrebne partnerje in povezave, skupaj z vami bomo izdelali dovolj kakovostno projektno dokumentacijo za razpis in izpeljali postopek. Ko bo projekt potrjen pa vam ga lahko pomagamo tudi izpeljati, izdelati potrebna poročila ter zbrati ustrezna dokazila. Zahtevajte torej dodatne informacije, ki vam jih bomo z veseljem posredovali. Vabimo vas tudi, da se prijavite na DAP informator, s katerim vas bomo občasno, nekajkrat letno, obveščali tudi o najpomembnejših novostih s področja razpisov.

Pošljite nam povpraševanje na: info@dap-ing.eu in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali s pripravljenimi predlogi.

DAPcall

Dodaj odgovor