B2B & B2C marketing

4-banner-kamdata

BRANDING, TRŽNA ANALIZA IN MARKETINŠKI SKLOP
Včasih so radi rekli, da »obleka naredi človeka«, danes pa skoraj isto velja za podjetje. Razlika je le v pojmovanju obleke, ki za podjetje predstavlja njegovo celostno podobo ter način, na kakršnega se z njo postavlja in predstavlja svoj izdelek, storitev…

Še tako nezanimiv izdelek ali storitev, pod vplivom edinstvenega in kreativnega marketinškega pristopa lahko postane tržno zanimiv ali celo iskan. Dovolite nam, da se seznanimo z vašim prodajnim produktom in tržnim okoljem ter hkrati raziščemo možnosti, ki jih vaš izdelek ali storitev ponuja. Prepričani smo, da bomo skupaj izoblikovali učinkovit marketinški sklop, ki bo predstavljal pravo rešitev za boljši tržni plasma vašega produkta. Pri tem pa boste izkoristili še orodja sodobnega spletnega mreženja za zmanjševanje stroškov oglaševanja.  Bogate izkušnje, neomejena kreativnost in usmerjenost k ciljem, so garancija za naš uspeh.

✔ Povečajte svojo prepoznavnost in prepoznavnost svojega produkta!
✔ Bodite spretni in ne zapravljajte denarja za neučinkovito reklamo!
✔ Gradite »moč« blagovne znamke!

PLASIRANJE PRODUKTOV NA DOMAČEM IN TUJIH TRGIH
Nemalokrat nas kontaktirajo podjetja, ki so uspela narediti dober izdelek, vendar njihov tržni pristop ne zadošča za učinkovit tržni plasma. V teh kriznih časih pa je seveda prodaja vse težja in tudi takšnih podjetij je vse več.
Stare in preverjene prodajne metode so na žalost preživete. Prihaja nov čas, ki zahteva povsem drugačne prijeme. Dostikrat ni dovolj niti to, da smo cenejši in hkrati boljši ter sodobnejši od konkurence. Kje je torej ključ uspešne prodaje?
Univerzalnega ključa na žalost ni. Potrebno se bo bolj potruditi. Precej lažje pa vam bo kljub temu z našo pomočjo. Nimamo sicer čarobne paličice, imamo pa izkušnje in znamo narediti smeli korak, ki bo trženje vašega produkta popeljal nekaj korakov naprej… Nismo sami. Premoremo vrsto strateških partnerjev v tujini in smo povezani partner iCAN-Global, kar nam daje dodatne možnosti na svetovnih trgih.

Prav tako pa lahko poskrbimo za uspešen marketinški sklop in promocijo vašega produkta doma ali v tujini.

Dodaj odgovor